Dream Garage | Lijst van droomauto’s gerangschikt door fans, Top 10 Dream Car Brands onthuld door Global Study – Driven Car Guide

Top 10 Dream Car -merken onthuld door Global Study

Meest verdeeldheid: Ariel Atom

De ultieme droomgarage

Stem op uw droomauto: het is niet nodig om praktisch te zijn over prijs- of benzineverbruik!

Als autoliefhebbers hebben we allemaal een lijst met auto’s die we ooit graag zouden bezitten. Onze “Dream Garage”. Deze auto’s zijn niet noodzakelijk duur of zelfs vintage. Nieuw en betaalbaar is prima; Het enige dat telt is dat je er graag een zou bezitten. Deze lijst stelt al uw persoonlijke, individuele “droomgarages” samen om de “Ultimate Dream Garage” te maken, dus voel je vrij om je eigen lijst te maken en deel te nemen aan het plezier. Overweeg dit, als we uiteindelijk voertuigen rangschikken waarmee we eigenlijk graag willen bezitten, dan is “The Ultimate Dream Garage” de enige echte lijst van de grootste auto’s aller tijden.

Wat zijn je topdroomauto’s? ? Je moet om een ​​ultieme lijst met droomvoertuigen te maken. Van het ophalen van vrachtwagens tot stijlvolle sedans, deze droomauto -lijst moet vol zijn met de auto’s waar je altijd van hebt gedroomd. Misschien is het die oude klassieke cabriolet die je vader je nooit zou laten aanraken. Of misschien is het een hightech nieuwe auto die net op de markt is gekomen. Hoe dan ook, voeg het hier toe zodat we allemaal kunnen lust over de auto’s die je graag zou bezitten!

Meest verdeeldheid: Ariel Atom

Top 10 Dream Car -merken onthuld door Global Study

Het is voor velen een geladen vraag, en de antwoorden zijn bijna altijd subjectief. . Maar als kosten of andere wegversperringen geen probleem zijn, wat de meeste mensen zouden zeggen is de auto van hun dromen?

Het lijkt Auto Trader UK gelooft dat het de antwoorden heeft, omdat ze onlangs een onderzoek hebben uitgevoerd waarin gegevens worden geanalyseerd (nauwkeurig tot mei 2023) van de populaire sociale mediasite Pinterest. Uit de studie blijkt het aantal Pinterest -planken dat is gewijd aan elke auto, en het kan je verbazen welke de eerste plaats inneemt.

Advertentie

Laten we nu de gegevens analyseren, zullen we? We kunnen de top 10 verdelen in drie secties. Ten eerste is de top drie, die allemaal bijna duizend boards hebben die aan hen zijn gewijd.

Verrassend genoeg, de robuuste voertuigfabrikant Jeep heeft 998 boards om de eerste plek te claimen. Het is onduidelijk waarom, maar we denken dat het iets te maken heeft met de jeugdige, sportieve en praktische kenmerken van zijn voertuigen. Lamborghini, wat minder een verrassing is, omdat de zeer wenselijke supercars altijd een plek in de schijnwerpers hebben gehad. De zaak is hetzelfde met BMW, die al tientallen jaren een soort verfijning opgeroepen voor leidinggevenden en doorzetters.

Het tweede gedeelte brengt ons hieronder een inkeping Jaguar claimt de vierde plek met 888 boards. . Mercedes-Benz volgt op de vijfde plaats, een solide keuze en iets dat we altijd verwachten te zien in lijsten zoals deze. Doorgaan met de Europese streak is Audi, een merk dat voor altijd ingebakken is in de hoofden van degenen die op zoek zijn naar luxe voertuigen.

Het laatste gedeelte ziet aanzienlijk minder Pinterest -boards in de lage drievoudige cijfers. Toch zijn deze merken zeer wenselijk, en degenen die hen begeren, hebben ons respect. Op de zevende plaats is Ford, Een enigszins verbijsterende ingang, omdat het blauwe ovaal al generaties lang auto’s voor Everyman heeft gemaakt. Maar misschien is het om deze reden dat ze op de lijst staan. In de tussentijd, Porsche komt op de vijfde plaats en laat ons nog een reden zien om te geloven dat Europese luxe auto’s nog steeds in zwang zijn.

. We zijn verrast Ferrari staat zo laag op de lijst. Heeft het merkproblemen, of resoneert het gewoon niet met jongere autoliefhebbers? niettemin, Mini volgt het op de laatste plaats, wat geen verrassing is omdat zijn nieuwere aanbiedingen iedereen voldoende leuk vinden.

Nu is het jouw beurt. Ben je het eens met de ranglijst van de studie? Je kunt de volledige studie hier lezen.

Beantwoord de bovenstaande peiling (als u dat nog niet hebt gedaan) en laat ons weten welk autoband uw droomauto maakt. Als je favoriete merk niet op de lijst staat, voel je dan gerust om je eigen inzichten toe te voegen en geef ons verschillende inzichten.

Blijf op de hoogte van aangedreven autogids

Meld u aan voor het laatste nieuws, recensies, onze favoriete auto’s en meer.