Fortnite Web Battles Quests and Rewards – Fortnite Guide – IGN, Fortnite Web Battles Event: Quests & Rewards

Fortnite Web Battles Event: Quests & Rewards

! Verdien punten voor uzelf en uw team door deze taken uit te voeren.

Spider-Man: Over de Spider-Verse Film, . Hoe alle Fortnite Miles Morales Spiderman Rewards te ontgrendelen.

Deelnemen aan de naar , .

? Klik op de onderstaande links om naar te springen.

Fortnite Web Battles ging live op de officiële Fortnite Web Battle -website op . .

Ga hier naar de officiële website om te beginnen met Fortnite Web Battles. .

Vervolgens moet je dat doen Kies uw team .

Jij Wissel van uw team dagelijks, maar u moet dit doen Voordat de dagelijkse strijd eindigt.

. .”Voor elke tegenstander die je vermoordt tijdens deze dagelijkse strijd zal jou en je team met één punt belonen.

! .

! . , .

? .

Spider-Ham Mallet Pakaxe en ingebouwde emote, .

Miguel’s glans Emoticon

Geschokte mijlen emoticon

Fortnite Web Battles Event: Quests & Rewards

. . . . . .

Alle Fortnite Web Battles Quests and Rewards

Alle Fortnite Web Battles Quests and Rewards

. Luuwani, een betrouwbare Fortnite -leaker, heeft alle uitdagingen op het gebied van evenementen onthuld:

  • Beschadiging voor tegenstanders (één punt voor elke 100 schade)

Spelers kunnen een Spidey 2099 Logo Spray Spider-Ham’s Mallet Picaxe Met een ingebouwde put ‘er emote door 40 punten te verdienen over alle vijf dagelijkse gevechten. .

. De Web Battle Daily Reset vindt plaats om 21.00 uur PT / 12 AM ET / 5 AM BST. Daarom moeten spelers hun definitieve keuze maken om 13.00 uur PT / 16 PM ET / 21 PM BST.